Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza fazy tluszczowej czekolady w celu stwierdzenia jej zafalszowania

Tytuł:
Analiza fazy tluszczowej czekolady w celu stwierdzenia jej zafalszowania
Autorzy:
Pawlowicz R.
Tematy:
Unia Europejska
analiza zywnosci
maslo kakaowe
Witaszyce konferencja
konferencje
czekolada
dyrektywy
zafalszowania zywnosci
wykrywanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies