Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany parametrow barwy skorki jablek obitych przechowywanych w okresie obrotu handlowego

Tytuł:
Zmiany parametrow barwy skorki jablek obitych przechowywanych w okresie obrotu handlowego
Changes of the parameters of bruised apples skin colour at shelf-life
Autorzy:
Dobrzanski B
Rybczynski R.
Puchalski C.
Tematy:
owoce
jablka
jablka obite
skorki owocow
barwa skorki
zmiany barwy
przechowywanie
urzadzenia mechaniczne
obrot towarowy
fruit
apple
fruit skin
skin colour
colour change
storage
mechanical device
commodity turnover
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies