Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metody badan materialow i opakowan jednostkowych stosowanych do pakowania zywnosci

Tytuł:
Metody badan materialow i opakowan jednostkowych stosowanych do pakowania zywnosci
Testing methods for materials and consumer packages used for packing food products
Autorzy:
Kalinowski W
Tematy:
tuby aluminiowe
opakowania jednostkowe
zywnosc
opakowania
jakosc
opakowania metalowe
opakowania szklane
wlasciwosci barierowe
wlasciwosci optyczne
zgrzewalnosc
wlasciwosci wytrzymalosciowe
materialy opakowaniowe
opakowania z tworzyw sztucznych
opakowania papierowe
maszyny pakujace
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Opakowania jednostkowe do produktów spożywczych wykonuje się z tworzyw sztucznych, tworzyw papierniczych, metali i szkła. Każdy z tych rodzajów opakowań wymaga prowadzenia odrębnych badań mających na celu zapewnienie ich stabilnej jakości, która w warunkach zaostrzającej się konkurencji na krajowym rynku opakowań nabiera coraz większego znaczenia.

Consumer packages for food products are made of plastics, paper and board, metals and glass. For each of these package types separate tests are to be carried out with the view of securing stable quality that in conditions of ever keener competition at the Polish packaging market acquires greater importance.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies