Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kontrola procesu wykrwawiania. Prowadzenie procesu uboju trzody chlewnej zgodnie z dobrostanem zwierzat

Tytuł:
Kontrola procesu wykrwawiania. Prowadzenie procesu uboju trzody chlewnej zgodnie z dobrostanem zwierzat
Autorzy:
Troeger K.
Moje M.
Schurr B.
Tematy:
uboj zwierzat
trzoda chlewna
dobrostan zwierzat
wykrwawianie
kontrola procesu
stopien wykrwawienia
oszalamianie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies