Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of acetylsalicylic acid on ROS production in whole blood and milk from healthy and mastitic cows

Tytuł:
Effect of acetylsalicylic acid on ROS production in whole blood and milk from healthy and mastitic cows
Autorzy:
Malinowski E
Kuzma K.
Sobolewska S.
Tematy:
cow
phagocytosis
phagocyting cell
healthy cow
reactive oxygen species
mastitic cow
blood
mammary gland
milk
chemiluminescence
oxygen
acetylsalicylic acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The aim of this study was to establish the effect of different concentrations of acetylsalicylic acid (ASA) on reactive oxygen species (ROS) production by phagocyting cells. A method of chemiluminescence level measurement was used. Acetylsalicylic acid depressed spontaneous and zymosan-induced chemiluminescence in whole blood samples and in secretion from inflamed udder samples in concentrations of 500 μg/ml and 100 μg/ml. ASA in a concentration of 50 μg/ml increased the chemiluminescence level in whole blood taken from healthy cows.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies