Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in fruit quality during ripening and storage in the apple cultivar 'Auksis'

Tytuł:
Changes in fruit quality during ripening and storage in the apple cultivar 'Auksis'
Zmiany jakosci jablek odmiany 'Auksis' podczas dojrzewania i przechowywania
Autorzy:
Kvikliene N.
Kviklys D.
Viskelis P.
Tematy:
apple cultivar
soluble solid content
Malus x domestica
sugar content
ripening
titratable acidity
fruit quality
fruit firmness
storage
starch index
Auksis apple
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies