Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania zawartosci niektorych pierwiastkow sladowych w produktach spozywczych krajowego pochodzenia.Cz.XV.Zawartosc olowiu,kadmu,niklu,chromu,cynku,kobaltu,manganu,miedzi i zelaza w niektorych przetworach mlecznych

Tytuł:
Badania zawartosci niektorych pierwiastkow sladowych w produktach spozywczych krajowego pochodzenia.Cz.XV.Zawartosc olowiu,kadmu,niklu,chromu,cynku,kobaltu,manganu,miedzi i zelaza w niektorych przetworach mlecznych
Autorzy:
Bulinski R.
Bloniarz J.
Libelt B.
Tematy:
zdrowie czlowieka
przetwory mleczne
mangan
zelazo
zywnosc
nikiel
kadm
produkty spozywcze
olow
chrom
kobalt
cynk
pierwiastki sladowe
mleko
miedz
zywienie czlowieka
human health
milk product
manganese
iron
food
nickel
cadmium
food product
lead
chromium
cobalt
zinc
trace element
milk
copper
human nutrition
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies