Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cholesterol and cholesterol oxidation products in Polish commercial sausages

Tytuł:
Cholesterol and cholesterol oxidation products in Polish commercial sausages
Autorzy:
Zaborowska Z.
Uchman W.
Jelen H.
Rudzinska M.
Wasowicz E.
Tematy:
human disease
Polish sausage
oxidation product
commercial sausage
cholesterol
sausage
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
A study was carried out to determine the cholesterol and cholesterol oxidation products (COPs, oxysterols) content of several Polish commercial sausages. Cholesterol content ranged from 244.42 µg/1 g of sample in salami to 847.87 µg/1 g of sample in pasztetowa no. 1. The content of the sum of cholesterol oxidation products ranged from 4.42 µg/1 g of the sample in parówkowa to 36.52 µg/1 g of the sample in metka łososiowa. The correlation between fat and cholesterol oxidation products showed that in case of the higher the fat content, the higher the sum of oxysterols content is observed. A correlation between fat content and cholesterol content was not found.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies