Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie dobrej praktyki higienicznej w cukrownictwie

Tytuł:
Zastosowanie dobrej praktyki higienicznej w cukrownictwie
Application of a good hygienic practice in sugar technology
Autorzy:
Baryga A.
Tematy:
higiena produkcji
zagrozenia mikrobiologiczne
cukier
przemysl cukrowniczy
mycie
dobra praktyka higieniczna
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
analiza mikrobiologiczna
dezynfekcja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies