Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany wybranych wlasciwosci fizykochemicznych ziarna kakaowego w procesie jego przetwarzania. Cz.II. Prazenie ziarna kakaowego

Tytuł:
Zmiany wybranych wlasciwosci fizykochemicznych ziarna kakaowego w procesie jego przetwarzania. Cz.II. Prazenie ziarna kakaowego
Autorzy:
Rosicka-Kaczmarek J.
Tematy:
cukiernictwo
przetworstwo
czystosc mikrobiologiczna
zawartosc wody
prazenie
garbniki roslinne
aromat
wlasciwosci fizykochemiczne
surowce cukiernicze
czekolada
ziarno kakaowe
procesy technologiczne
kwas octowy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies