Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of moisture content on crackability of bambara groundnut using a centrifugal cracker

Tytuł:
Effect of moisture content on crackability of bambara groundnut using a centrifugal cracker
Autorzy:
Oluwole F.A.
Abdulrahim A.T.
Olalere R.K.
Tematy:
groundnut
crackability
bambara groundnut
Vigna subterranean
moisture content
centrifugal cracker
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies