Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw spozycia nektaru z czarnej porzeczki na potencjal antyoksydacyjny surowicy

Tytuł:
Wplyw spozycia nektaru z czarnej porzeczki na potencjal antyoksydacyjny surowicy
Effect of black currant nectar consumption on the antioxidant potential of serum
Autorzy:
Witkowska A.
Zujko M.E.
Tematy:
surowica krwi
nektary owocowe
witamina C
spozycie zywnosci
polifenole
ludzie mlodzi
porzeczka czarna
potencjal przeciwutleniajacy
zywienie czlowieka
blood serum
fruit nectar
vitamin C
food consumption
polyphenol
young man
black currant
antioxidative potential
human nutrition
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies