Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of feed protein on cholesterol and fatty acids content of hen egg yolk

Tytuł:
The effect of feed protein on cholesterol and fatty acids content of hen egg yolk
Wplyw rodzaju bialka paszy na zawartosc cholesterolu i kwasow tluszczowych w zoltkach jaj kurzych
Autorzy:
Hanczakowski P.
Szymczyk B.
Kuchta M.
Tematy:
zrodla bialka
zawartosc kwasow tluszczowych
bialko
zawartosc cholesterolu
zywienie zwierzat
sruta sojowa
sruta rzepakowa
pasze
zoltko jaja
maczka miesna
drob
kury nioski
kazeina
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies