Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Napoje bezalkoholowe gazowane slodzone aspartamem i aspartamem z acesulfamem K

W artykule przedstawiono środki starej i nowej generacji do słodzenia napojów bezalkoholowych oraz rodzaje napojów i kryteria ich podziału, a także wymagania organoleptyczne i fizykochemiczne.

In article sweeteners of the old and new generation were presented together with beverage types and criteria of its clasification and also organoleptic and physico-chemical requirements.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies