Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The influence of ethanol on L-ascorbic acid level in blood serum in living persons and in deceased by sudden death

Tytuł:
The influence of ethanol on L-ascorbic acid level in blood serum in living persons and in deceased by sudden death
Wplyw alkoholu etylowego na poziom kwasu L-askorbinowego w surowicy krwi ososbzywych i osob zmarlych smiercia gwaltowna
Autorzy:
Koc E.
Kleszczewska E.
Moniuszko-Jakoniuk J.
Janica J.
Tematy:
surowica krwi
kwas L-askorbinowy
oznaczanie
metoda przeplywowo-wstrzykowa
alkohol etylowy
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies