Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakosc mikrobiologiczna pierogow z miesem i jej zmiany podczas chlodniczego przechowywania z zastosowaniem atmosfery modyfikowanej

Tytuł:
Jakosc mikrobiologiczna pierogow z miesem i jej zmiany podczas chlodniczego przechowywania z zastosowaniem atmosfery modyfikowanej
Microbiological quality of ravioli with meat and its changes during cold storage in modified atmosphere
Autorzy:
Fik M.
Leszczynska-Fik A.
Dylag M.
Tematy:
trwalosc przechowalnicza
atmosfera modyfikowana
zywnosc
obrobka termiczna
mikroorganizmy
wyroby garmazeryjne
analiza jakosciowa
temperatura przechowywania
chlodzenie
jakosc mikrobiologiczna
pierogi z miesem
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies