Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkcja wyrobow makaronowych z wykorzystaniem alternatywnych surowcow

Tytuł:
Produkcja wyrobow makaronowych z wykorzystaniem alternatywnych surowcow
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
przetwory zbozowe
surowce makaronowe
makarony
maka owsiana
miesienie
ciasto makaronowe
mieszanki maki
przetworstwo zbozowe
technologia produkcji
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies