Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes of the lipid parameters of blood and the fractions of the lipoprotein in association with the age and origin of the breed ducks

Tytuł:
Changes of the lipid parameters of blood and the fractions of the lipoprotein in association with the age and origin of the breed ducks
Autorzy:
Pruszynska E.
Ksiazkiewicz J.
Nogowski L.
Tematy:
duck
lipoprotein
animal production
blood serum
blood
lipid parameter
phospholipid
bird
lipid
triglyceride
age
cholesterol
free fatty acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies