Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metody identyfikacji substancji alergennych w produktach spozywczych. Zakres zastosowania roznych metod

Tytuł:
Metody identyfikacji substancji alergennych w produktach spozywczych. Zakres zastosowania roznych metod
Tematy:
analiza zywnosci
analiza DNA
alergeny pokarmowe
lancuchowa reakcja polimerazy
metody analizy
analiza bialek
test ELISA
identyfikacja
produkty spozywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies