Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw pH i jonow sodowych na teksture zeli otrzymywanych z beta-laktoglobuliny

Tytuł:
Wplyw pH i jonow sodowych na teksture zeli otrzymywanych z beta-laktoglobuliny
Effekt of pH and natrium ions on the texture of gels obtained from beta-lactoglobulin
Autorzy:
Mleko S.
Tematy:
jony sodu
zele
odczyn
spojnosc
twardosc
zawiesiny beta-laktoglobuliny w roztworze chlorku sodu
mikrostruktura
tekstura
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies