Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fatty acid profile in longissimus dorsi muscle as an effect of different fatty acid composition in diets of fatteners slaughtered at different stages of fattening

Tytuł:
Fatty acid profile in longissimus dorsi muscle as an effect of different fatty acid composition in diets of fatteners slaughtered at different stages of fattening
Autorzy:
Koczanowski J.
Migdal W.
Borowiec F.
Klocek C.
Tematy:
reproduction
pig
animal genetics
animal production
fattening
meat quality
animal nutrition
diet
feeding
muscle
polyunsaturated fatty acid
fattener
pork
soybean oil
fatty acid
composition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies