Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena zmian zawartosci skladnikow bioaktywnych oraz zdolnosci antyoksydacyjnej sokow z marchwi purpurowej podczas przechowywania

Tytuł:
Ocena zmian zawartosci skladnikow bioaktywnych oraz zdolnosci antyoksydacyjnej sokow z marchwi purpurowej podczas przechowywania
Evaluation of changes on the contents of bioactive compounds and antioxidant capacity of purple carrot juices during storage
Autorzy:
Kidon M.
Czapski J.
Tematy:
zywienie czlowieka
przeciwutleniacze
sok marchwiowy
aktywnosc przeciwutleniajaca
przechowywanie
polifenole
antocyjany
zmiany przechowalnicze
zmiany zawartosci
human nutrition
antioxidant
carrot juice
antioxidative activity
storage
polyphenol
anthocyanin
storage change
content change
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies