Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mozliwosci zastosowania baktofugacji w celu polepszenia jakosci produktow mleczarskich

Tytuł:
Mozliwosci zastosowania baktofugacji w celu polepszenia jakosci produktow mleczarskich
Autorzy:
Sillen G.
Tematy:
przetwory mleczne
firma Tetra Pak
zastosowanie
mleczarstwo
mleko
jakosc
baktofugacja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies