Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cechy margaryn na rynku polskim IV kw. 1992 - II kw. 1993 Cz.II Wartosc biologiczno-zywieniowa

Tytuł:
Cechy margaryn na rynku polskim IV kw. 1992 - II kw. 1993 Cz.II Wartosc biologiczno-zywieniowa
Autorzy:
Jakubowski A.
Pilat K.
Grzeskiewicz S.
Tematy:
wartosc biologiczna
rynek wewnetrzny
tluszcze jadalne
zywnosc
kwasy tluszczowe
Polska
dieta
wartosc odzywcza
margaryna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies