Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wyniki oceny fizyczno-chemicznej i sensorycznej miesa jagniat mieszancow polskiej owcy gorskiej z rasami alpejskimi

Tytuł:
Wyniki oceny fizyczno-chemicznej i sensorycznej miesa jagniat mieszancow polskiej owcy gorskiej z rasami alpejskimi
Autorzy:
Paraponiak P.
Tematy:
mieso jagniece
owca weisse alpenschaf
owca bergschaf
owca polska gorska
wlasciwosci fizykochemiczne
ocena sensoryczna
mieszance
owce
krzyzowanie zwierzat
jagnieta
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies