Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in nitrogen content and protein profiles following in vitro selection of NaCl resistant mung bean and tomato

Tytuł:
Changes in nitrogen content and protein profiles following in vitro selection of NaCl resistant mung bean and tomato
Autorzy:
Hassan N.M.
Serag M.S.
El-Feky F.M.
Tematy:
nitrite reductase
Lycopersicon esculentum
mung bean
nitrogen content
Vigna radiata
change
sodium chloride
protein profile
resistance
in vitro
tomato
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies