Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Liquid food preserved by unconventional methods

Tytuł:
Liquid food preserved by unconventional methods
Utrwalanie plynnych produktow zywnosciowych metodami niekonwencjonalnymi
Autorzy:
Oziemblowski M.
Korzycki M.
Tematy:
preservation method
non-thermal method
mould
unconventional method
concentrated microwave field
liquid food
bacteria
yeast
pulsed electric field
food preservation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies