Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Szacowanie wplywu temperatury przechowywania na jakosc sensoryczna nietrwalych wyrobow miesnych na przykladzie wedliny pasztetowej

Tytuł:
Szacowanie wplywu temperatury przechowywania na jakosc sensoryczna nietrwalych wyrobow miesnych na przykladzie wedliny pasztetowej
Estimation of effects of storage temperature on sensory quality changes during storage of perishable meat products: case study of smoked liver sausage
Autorzy:
Kaczmarek A
Kijowski J.
Zabielski J.
Szablewski T.
Cegielska-Radziejewska R.
Kwiatkowski P.
Tematy:
zywnosc
wedlina pasztetowa
przechowywanie
temperatura przechowywania
smak
zapach
konsystencja
wlasciwosci organoleptyczne
zmiany przechowalnicze
przydatnosc do spozycia
modelowanie
model czasowo-temperaturowy typu Arrheniusa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies