Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie metod biologii molekularnej do identyfikacji i roznicowania szczepow bakterii fermentacji mlekowej o znaczeniu aplikacyjnym

Tytuł:
Zastosowanie metod biologii molekularnej do identyfikacji i roznicowania szczepow bakterii fermentacji mlekowej o znaczeniu aplikacyjnym
The application of molecular methods to identification and differentiation lactic acid bacteria strains with the practical significance
Autorzy:
Zawadzka-Skomial J.
Piasecka-Jozwiak K.
Kotyrba D.
Chablowska B.
Tematy:
bakterie kwasu mlekowego
szczepy bakteryjne
identyfikacja gatunkowa
roznicowanie
biologia molekularna
metody biologiczne
zastosowanie
wykaz gatunkow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies