Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in physicochemical parameters and fatty acid composition of vegetable oils during conventional and microwave heating

Tytuł:
Changes in physicochemical parameters and fatty acid composition of vegetable oils during conventional and microwave heating
Zmiany parametrow fizykochemicznych i skladu kwasow tluszczowych w olejach roslinnych pod wplywem ogrzewania konwencjonalnego i mikrofalowego
Autorzy:
Ostasz L.
Tematy:
conventional heating
rapeseed oil
oxidative change
sunflower oil
physicochemical parameter
vegetable oil
plant oil
fatty acid composition
microwave heating
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies