Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw skarmiania kiszonego gniecionego ziarna jeczmienia na wydajnosc krow, wartosc odzywcza i przydatnosc technologiczna mleka do przetworstwa

Tytuł:
Wplyw skarmiania kiszonego gniecionego ziarna jeczmienia na wydajnosc krow, wartosc odzywcza i przydatnosc technologiczna mleka do przetworstwa
Effect of feeding ensiled crushed barley grain on cows milk yield, nutritive value and technological suitability for processing
Autorzy:
Weglarzy K.
Kraszewski J.
Wawrzynczak S.
Grega T.
Tematy:
bydlo
przydatnosc technologiczna
sklad chemiczny
zywienie zwierzat
krowy mleczne
kiszone gniecione ziarno jeczmienia
wlasciwosci fizykochemiczne
mleko
wydajnosc mleka
wartosc odzywcza
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies