Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka procesow psucia sie miesa przechowywanego w warunkach chlodniczych. Zmiany wyroznikow jakosci mikrobiologicznej i biochemicznej miesa drobiowego w roznych temperaturach przechowywania

Tytuł:
Charakterystyka procesow psucia sie miesa przechowywanego w warunkach chlodniczych. Zmiany wyroznikow jakosci mikrobiologicznej i biochemicznej miesa drobiowego w roznych temperaturach przechowywania
Autorzy:
Kreyenschmidt J.
Lohmeyer K.
Stahl N.
Tematy:
przechowywanie
jakosc biochemiczna
zmiany przechowalnicze
lancuch chlodniczy
mieso drobiowe
mieso
jakosc mikrobiologiczna
wyrozniki jakosci
trwalosc przechowalnicza
warunki chlodnicze
psucie sie zywnosci
temperatura przechowywania
kontrola jakosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies