Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartosc chlorku sodu, azotynow i azotanow w miesie peklowanym pod dzialaniem pradu elektrycznego

Tytuł:
Zawartosc chlorku sodu, azotynow i azotanow w miesie peklowanym pod dzialaniem pradu elektrycznego
Autorzy:
Cierach M
Zywica R.
Tematy:
prad elektryczny
przetworstwo miesa
mieso
peklowanie
azotany
azotyny
chlorek sodu
solanki
electrical current
meat processing
meat
pickling process
nitrate
nitrite
sodium chloride
brine
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies