Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Intensyfikacja wykorzystania wlasciwosci adsorpcyjnych weglanu wapnia w technologii otrzymywania cukru z burakow

Tytuł:
Intensyfikacja wykorzystania wlasciwosci adsorpcyjnych weglanu wapnia w technologii otrzymywania cukru z burakow
Intensification of use of adsorption properties of calcium carbonate in the technology of sugar production from beets
Autorzy:
Wawro S.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies