Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartosc rzezna oraz jakosc miesa krow i jalowic z chowu masowego

Tytuł:
Wartosc rzezna oraz jakosc miesa krow i jalowic z chowu masowego
Autorzy:
Litwinczuk A.
Barlowska J.
Asarabowska A.
Wiercinska K.
Tematy:
mieso wolowe
bydlo
wartosc rzezna
krowy
jalowki
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies