Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw komponentow mineralno-ziolowych na poziom aktywnosci wybranych enzymow w surowicy krwi cielat

Tytuł:
Wplyw komponentow mineralno-ziolowych na poziom aktywnosci wybranych enzymow w surowicy krwi cielat
Effect of mineral and herb components on the level of enzyme activity in blood serum of calves
Autorzy:
Bombik E.
Bombik T.
Saba L.
Gorski K.
Tematy:
surowica krwi
transaminaza alaninowa
bydlo czarno-biale
zywienie zwierzat
aktywnosc enzymatyczna
fosfataza zasadowa
enzymy
transaminaza asparaginianowa
cieleta
mieszanki mineralno-ziolowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies