Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Poprawa wartosci dietetycznej produktow pochodzenia zwierzecego poprzez zywienie, srodki farmakologiczne i zabiegi techniczne

Tytuł:
Poprawa wartosci dietetycznej produktow pochodzenia zwierzecego poprzez zywienie, srodki farmakologiczne i zabiegi techniczne
Autorzy:
Rys R
Tematy:
zootechnika
sklad chemiczny
wartosc odzywcza
regulacja
skladniki odzywcze
zywnosc pochodzenia zwierzecego
animal husbandry
chemical composition
nutritive value
control
nutrient
animal food
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies