Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sposoby polepszania jakosci swiezych przechowywanych i przetwarzanych pieczarek w materialach XV Kongresu - Maastricht 2000 r. pt. Nauka a uprawa grzybow jadalnych

Tytuł:
Sposoby polepszania jakosci swiezych przechowywanych i przetwarzanych pieczarek w materialach XV Kongresu - Maastricht 2000 r. pt. Nauka a uprawa grzybow jadalnych
Autorzy:
Ulinski Z.
Tematy:
badania naukowe
grzyby swieze
owocniki
jakosc
chlorek wapnia
barwa
selenian sodu
grzyby przetworzone
pieczarki
metody agrotechniczne
nawadnianie
plony
kwas wersenowy
konferencje
woda irygacyjna
Maastricht konferencja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies