Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka metabolizmu glukozy i fruktozy u drozdzy Brettanomyces bruxellensis w warunkach modelowych

Tytuł:
Charakterystyka metabolizmu glukozy i fruktozy u drozdzy Brettanomyces bruxellensis w warunkach modelowych
Characteristic of glucose and fructose metabolism by yeast Brettanomyces bruxellensis in a model medium
Autorzy:
Lasik M.
Gumienna M.
Nowak J.
Tematy:
metabolizm drozdzy
drozdze
Brettanomyces bruxellensis
kwas octowy
biosynteza kwasu octowego
glukoza
fruktoza
wzrost drozdzy
zywotnosc drozdzy
yeast metabolism
yeast
acetic acid
acetic acid biosynthesis
glucose
fructose
yeast growth
yeast viability
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies