Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw temperatury i czasu przechowywania na zawartosc polifenoli i wlasciwosci przeciwutleniajace liofilizowanej aronii

Tytuł:
Wplyw temperatury i czasu przechowywania na zawartosc polifenoli i wlasciwosci przeciwutleniajace liofilizowanej aronii
Effect of the temperature and storage time on polyphenol content and antioxidant properties of freeze - dried chokeberries
Autorzy:
Misiak M.
Irzyniec Z.
Tematy:
aronia czarnoowocowa
Aronia melanocarpa
aronia ciemnoowocowa zob.aronia czarnoowocowa
owoce
liofilizacja
przechowywanie
temperatura
czas przechowywania
polifenole
zawartosc polifenoli
wlasciwosci przeciwutleniajace
wlasciwosci lecznicze
zdrowie czlowieka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies