Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowa matematyczna analiza wplywu parametrow konstrukcyjnych emulgatorow, wlasciwosci emulsji oraz parametrow procesu na skutecznosc emulgacji

Tytuł:
Nowa matematyczna analiza wplywu parametrow konstrukcyjnych emulgatorow, wlasciwosci emulsji oraz parametrow procesu na skutecznosc emulgacji
Autorzy:
Popko A
Tematy:
parametry konstrukcyjne
emulgacja
emulgatory
emulsje
procesy technologiczne
modele matematyczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Kompleksowe analizy teoretyczne zachodzących zjawisk przeprowadzone przez autora umożliwiły opracowanie modelu matematycznego mechanizmu emulgacji, uwzględniającego wpływ właściwości emulsji, parametrów emulgatora i parametrów procesu na wartość wymiaru charakterystycznego dcz cząstek fazy rozproszonej emulsji.

A set of complex theoretical analyses of effects, carried out by the author enabled to create a mathematical description of the emulgation effectiveness taking into account the role of emulsion parameters, emulgator construction parameters and process parameters.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies