Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Transfer of magnesium in a food chain. Part four: Magnesium content in animal foodstuffs and beverages

Tytuł:
Transfer of magnesium in a food chain. Part four: Magnesium content in animal foodstuffs and beverages
Autorzy:
Schafer U.
Glei M.
Anke M.
Tematy:
magnesium transfer
food chain
magnesium content
animal foodstuff
beverage
magnesium intake
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies