Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Proba zastosowania barwnikow spozywczych w produkcji drobiowej konserwy sterylizowanej z obnizona iloscia soli peklujacej

Tytuł:
Proba zastosowania barwnikow spozywczych w produkcji drobiowej konserwy sterylizowanej z obnizona iloscia soli peklujacej
Use of colouring agents in production of sterilized tinned poultry product with reduced amount of curing salt
Autorzy:
Cegielka A.
Wysocki P.
Tematy:
mieso drobiowe
konserwy miesne
konserwy sterylizowane
barwniki spozywcze
sol peklujaca
obnizanie ilosci soli
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies