Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modyfikacje genetyczne w produkcji roslinnej i zwierzecej. Cz. II. Transgeniczna soja jako model badania potencjalnej alergennosci produktow spozywczych zmienionych genetycznie

Tytuł:
Modyfikacje genetyczne w produkcji roslinnej i zwierzecej. Cz. II. Transgeniczna soja jako model badania potencjalnej alergennosci produktow spozywczych zmienionych genetycznie
Autorzy:
Grzybowski G.
Tematy:
soja
bezpieczenstwo zywnosciowe
metody badan
rosliny modelowe
inzynieria genetyczna
rosliny transgeniczne
zywnosc transgeniczna
biotechnologia
alergennosc potencjalna
produkcja zywnosci
produkty spozywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies