Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimization of reaction conditions and stabilization of phenylalanine ammonia lyase-containing Rhodotorula glutinis cells during bioconversion of trans-cinnamic acid to L-phenylalanine

Tytuł:
Optimization of reaction conditions and stabilization of phenylalanine ammonia lyase-containing Rhodotorula glutinis cells during bioconversion of trans-cinnamic acid to L-phenylalanine
Autorzy:
El-Batal A.I.
Tematy:
L-phenylalanine
reaction condition
cell
trans-cinnamic acid
L-phenylalanine ammonia-lyase
stabilization
food industry
amino acid
bioconversion
Rhodotorula glutinis
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies