Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wlasciwosci przeciwutleniajacych hydrolizatow bialkowych sruty rzepakowej w wybranych testach

Tytuł:
Ocena wlasciwosci przeciwutleniajacych hydrolizatow bialkowych sruty rzepakowej w wybranych testach
The evaluation of antioxidant activity of protein hydrolysates obtained from rapeseed meal in selected tests
Autorzy:
Jedrusek-Golinska A.
Korczak J.
Bialas W.
Hes M.
Gramza A.
Tematy:
sruta rzepakowa
hydrolizaty bialkowe
wlasciwosci przeciwutleniajace
test Rancimat
test Oxidograph
rapeseed meal
protein hydrolysate
antioxidative property
Rancimat test
Oxidograph test
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies