Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie techniki komputerowej w badaniach nad fermentacja octowa

Tytuł:
Zastosowanie techniki komputerowej w badaniach nad fermentacja octowa
Autorzy:
Spera M.
Czuba J.
Sikorska I.
Poblocki T.
Spera K.
Tematy:
fermentacja octowa
system FMC
biotechnologia
technika komputerowa
fermentory mikrotechniczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies