Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder. I. Organoleptic properties and biological value of protein

Tytuł:
Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder. I. Organoleptic properties and biological value of protein
Autorzy:
Zbikowski Z
Ziajka S.
Zbikowska A.
Tematy:
milk powder
technological parameter
organoleptic property
reconstitution rate
food technology
agglomeration
flavour
protein
biological value
quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies