Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analysis of the changes in the quality of horsemeat frozen by means of liquid carbon dioxide and the ventilation method during 3-month cold storage

Tytuł:
Analysis of the changes in the quality of horsemeat frozen by means of liquid carbon dioxide and the ventilation method during 3-month cold storage
Autorzy:
Kondratowicz J.
Sobina I.
Domanska P.
Tematy:
physicochemical property
carbon dioxide
cold storage
horse meat
chemical composition
ventilation method
quality
freezing method
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies