Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Degradation of starch granules by amylases

Tytuł:
Degradation of starch granules by amylases
Autorzy:
Slominska L.
Klisowska M.
Grzeskowiak A.
Tematy:
starch hydrolyzate
enzyme
degradation
raw starch
amylase
dextrose equivalent
starch granule
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Production of enzymatic starch hydrolyzates is made by two-steps action of amylolytic enzymes on gelatinized starch granules – at the beginning by liquefying enzymes and next by saccharifying enzymes. Differences of optimal parameters of the enzyme action require the change of reaction conditions: temperature and pH.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies